Gratis nieuwe verenigingen ontdekken in Savelberg

Gouda – Kom in de maanden juli en augustus binnen bij Savelberg in Gouda en neem vrijblijvend deel aan de vereniging Jeu de boules of Bewegen voor Ouderen, iedere woensdagochend- en middag.

De vernieuwde brochure Welzijn in Savelberg is uit. Ook dit keer is het aanbod verder uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld lid worden van de vereniging Jeu de boules en Fitness voor 55+ of de tuinvereniging. Om deze nieuwe verenigingen te promoten en onder de aandacht te brengen is er een actie in de zomermaanden juli en augustus om kennis te maken met de nieuwe verenigingen.

In juli kunt u een maand lang gratis het Jeu de Boules spel spelen. Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in de achtertuin van Savelberg. In de maand augustus kunt u een maand lang gratis naar de vereniging Bewegen voor Ouderen. Iedere woensdagochtend van 10.45 tot 12.00 uur in de Ontmoeting (grote zaal). Ontspanningsoefeningen en actieve oefeningen worden afgewisseld. Deze vereniging is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Voor beide verenigingen hoeft u zich niet op te geven, u kunt gewoon aanschuiven.

Advertisements

Mocht u na deze maand gratis meegedaan te hebben lid willen worden van deze vereniging dan kunt u zich wenden tot de verenigingsleider, Henriëtte Geluk. Bereikbaar per mail: henriette.geluk@zorgpartners.nl of via de receptie van Savelberg, 0182-711 200. Kom binnen bij Savelberg, neem iemand mee en doe mee! Wij ontmoeten u graag!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android  
04-07-2018 09:28