Gratis informatiebijeenkomst nieuwe Privacywet voor ondernemers

Close up of businesswoman hands using laptop at office desk

Gouda – De meeste ondernemers en zelfstandige professionals zijn er al druk mee in de weer: het in werking treden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), of de General Data Protection Regulation (GDPR). Zelfs voor de kleinste ondernemer liggen er actiepunten om boetes te voorkomen: ook personeels- en klantgegevens zijn persoonsgegevens die moeten worden beschermd. Maar er zijn nog veel vragen en onduidelijkheden. IT-beveiliger G DATA organiseert daarom op 7 juni speciaal voor ondernemers een gratis informatiebijeenkomst over de nieuwe Privacywet in Brasserie Copper.

Tijdens de informatiebijeenkomst worden ondernemers geïnformeerd over verschillende aspecten van deze nieuwe privacywetgeving en over hoe de zakelijke software van G DATA kan helpen met compliance. Dit alles onder het genot van een kop koffie of thee. De toegang is gratis en er is geen enkele verplichting. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en aanwezigen krijgen uitgebreid de kans om te netwerken met andere ondernemers uit de omgeving. Geïnteresseerden kunnen binnen lopen wanneer het uitkomt, ’s ochtends tussen 10.00 en 12.00 uur en ’s middags tussen 13.00 en 15.00 uur.

De informatiebijeenkomst vindt plaats bij Brasserie Copper, Markt 26 in Gouda. Mail voor meer informatie naar sales@gdata.nl. Voor meer informatie over G DATA zie www.gdata.nl en www.gdata.be.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
18-05-2018 12:10