Gratis cursus Jeu de Boules / Petanque

Gouda – Dit jaar biedt PV Gouda alweer voor de 11e keer de bewoners van Gouda en omstreken een gratis cursus Jeu de Boules / Petanque aan, onder de noemer Vakantie Napret. Belangstellenden kunnen kennismaken met de jeu de boules sport (officieel ‘Petanque’ geheten) en het verenigingsleven. Spelregels, technieken en tactieken komen aan de orde. De jongeren kunnen er voor kiezen om aan een apart petanque spelprogramma deel te nemen.

De cursus vindt plaats op sportcomplex De Uiterwaard, Uiterwaardseweg 4 in Gouda. Parkeren kan bij sporthal de Zebra, Goverwellesingel 10. Aan de andere kant van de dijk ligt het sportcomplex.

Cursusdata: De zondagmiddagen 16, 23 en 30 september en 7 oktober, van 14.00 tot 16.00 uur. Jeu de boules ballen (ook speciale voor de jeugd) zijn beschikbaar. Bij regen spelen we in de overdekte accommodatie. Hoewel het raadzaam is om aan alle cursusdagen deel te nemen, is dit niet verplicht.

Advertisements

De cursus wordt op 7 oktober afgesloten met het Vakantie Napret toernooi als onderdeel van een uitgebreid programma onder de naam Dag van het Petanque. Jeugdleden zijn gratis lid tot aan hun 18e jaar. Nadere informatie op www.goudapetanque.nl. Aanmelden per e-mail PRcie@goudapetanque.nl of bij Tjepke Tjepkema via 06-38 44 07 02.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
07-09-2018 12:53