Gratis cursus Jeu de Boules in Gouda

Gouda – Dit jaar kan Petanque Vereniging Gouda gelukkig weer alle bewoners van Gouda en omstreken de gratis cursus Jeu de Boules / Petanque aanbieden. Onder de noemer Vakantie Napret maak je kennis met de Jeu de Boules sport (officeel ‘Petanque’ geheten) én de gezellige sfeer bij onze vereniging. Tijdens de cursus komen de spelregels, technieken en tactieken aan de orde. Deelname staat open voor iedereen. De jongeren kunnen er voor kiezen om aan een apart spelprogramma deel te nemen.

Een veel gehoorde reactie na afloop is: ‘er zit véél meer in die sport dan ik ooit had gedacht, wat boeiend!’.

De cursus wordt je aangeboden op de zondagmiddagen 12, 19, 26 september én 3 oktober van 14:00 tot 16:00 uur, op ons sportcomplex aan de Uiterwaardseweg 4 te Gouda. Parkeren kan bij sporthal de Zebra, Goverwellesingel 10. Aan de andere kant van de dijk ligt ons sportcomplex. Jeu de boules ballen (ook speciale voor de jeugd) hebben we in bruikleen beschikbaar. Bij regen spelen we in onze overdekte accommodatie. Hoewel het raadzaam is om aan alle cursusdagen deel te nemen, is dit niet verplicht.

Advertisements

De cursus wordt op 3 oktober afgesloten met het Vakantie Napret toernooi. Je speelt dan samen met één van onze ervaren leden. Jeugdleden zijn gratis lid tot aan hun 18e jaar. Nadere informatie op www.goudapetanque.nl.

Graag vooraf aanmelden per e-mail PRcie@goudapetanque.nl onder vermelding van je naam, ‘man’, ‘vrouw’ óf ‘anders’, en je leeftijd. Aanmelden kan ook op de dag zelf, maar dan wel graag vroegtijdig aanwezig zijn.

24-08-2021 14:45