Goudse vrouw verwondt agenten, wordt vervolgens getaserd

Twee agenten in Rotterdam zijn afgelopen zondag lichtgewond geraakt na een confrontatie met een automobiliste uit Gouda. De vrouw schold de politiemensen uit, waarna ze hen vervolgens sloeg en krabde.

De 34-jarige vrouw werd aangesproken op haar rijgedrag toen ze op de Aert van Nesstraat in het centrum van de stad tegen het verkeer inreed. Ze weigerde de agenten te woord te staan en hield haar autoraam dicht. Toen de politie het portier wilde openen, ging het echter mis en raakte de vrouw buiten zinnen. De politie zei zelfs dat ze “totaal doordraaide” toen de agenten haar wilde aanspreken. Uiteindelijk waren de agenten, doordat de vrouw ging slaan en krabben, genoodzaakt om haar te taseren.

Eenmaal op het bureau was de vrouw rustiger geworden en werkte ze mee met de politie. De vrouw is niet gewond geraakt. De agenten hadden wat blauwe plekken en een aantal schrammen. Vooralsnog is nog onduidelijk waarom de vrouw zich op deze manier gedroeg, volgens de politie was zij in ieder geval niet onder invloed.