Goudse TV Show tijdens Oud & Nieuw met loterij, pubquiz, muziek en interviews

Gouda – Zet de oliebollen en de bubbels klaar en stem op 31 december om 19.00 uur af op de Goud & Nieuw TV Show via de TV-kanaal van GoudaFM op kanaal 63 of www.goudennieuwgouda.com. Deze uitzending brengt Goudse gezelligheid en saamhorigheid tijdens Oud & Nieuw. Met een gratis avondvullend programma zorgen we er met elkaar voor, dat we 2020 zo positief mogelijk kunnen afsluiten.

We gaan van start met een onderdeel voor de jongste Gouwenaartjes. Daarna volgt een prachtig oudejaarsconcert, waarin op muzikale wijze wordt stilgestaan bij het afgelopen jaar. Vervolgens start het interactieve programma rond 20:30 met de volgende onderdelen:

  • 10 Goudse artiesten spelen nummers van de Top 2000.
  • Een loterij met échte Goudse prijzen, waarvan de opbrengst naar de door Covid-19 getroffen sectoren uit Gouda gaat.
  • In gesprek met bekende en minder bekende Gouwenaars; samen blikken we terug op 2020 en kijken we vooruit naar 2021. Onder andere met burgemeester Pieter Verhoeve.
  • Een pubquiz vanuit So What!
  • Rebroadcast van de livestream van Select Festival.

De presentatie van de Goud & Nieuw TV Show ligt in handen van John Stubbe. Het verslag over de verschillende items wordt verzorgd door Malou Dusseldorp (Nachtburgemeester van Gouda), Suzanne Glasbergen en Hans van Aalst (Centrummanager Gouda). Het volledige programma zal tot ongeveer 04:00 uur duren.

Advertisements

Loterij
Een belangrijk onderdeel van de Goud & Nieuw TV Show is de loterij. Tijdens deze loterij kunt u diverse mooie prijzen winnen van Goudse ondernemers die zwaar getroffen zijn door de Corona-crisis. Doe mee!

Wilt u de Goudse ondernemers een hart onder de riem steken? Dat kan door zelf extra loten aan te schaffen via onze webshop. De volledige opbrengst van de loterij wordt verdeeld over de ondernemersverenigingen in Gouda. Klik hier voor meer informatie over de loterij en de prijzen.

Goudse Top 2000
10 Goudse artiesten en bands spelen een nummer naar eigen keuze uit de Top 2000. Vanuit So What!, De Goudse Schouwburg, de Theaterbakkerheij en de Sintjanskerk spelen Handsome Poets, Elise Mannah, Mulder & Sons, Bertha Verbeek, Marvin & Pip, Cookhouse, Modulate Silence, Tessa Jongeleen, Alex van Holstein & Javeth Bekx de Top 2000 nummers. Verwacht bijzondere covers van echte Goudse artiesten!

Pubquiz
Vanuit So What! vindt er op 31 een pubquiz plaats met diverse vragen. Verzamel op de bank en doe live mee met de quiz! De quiz zal ongeveer 60 minuten duren.

Select Festival
Om ’s nachts een danceprogramma aan te kunnen bieden, heeft Select Festival de beelden van de livestream van afgelopen zomer beschikbaar gesteld. Tussen 00:00 uur en 04:00 uur kan iedereen genieten van de heruitzending van de techno livestream van Select Festival.

27-12-2020 16:15