Goudse ondernemers zetten zich in voor Pip en Teun Foundation

Gouda – Goudse ondernemers Diny Kramp en Cor van Verseveld willen aandacht vragen voor de pip-teun-foundation.com. De ouders van Lotte en Richard hebben deze foundation in het leven geroepen omdat hun twee kindjes Pip (4 jaar) en Teun (2 jaar) lijden aan de ongeneselijke stofwisselingsziekte CLN2. en zullen op zeer jonge leeftijd overlijden omdat er nog geen medicijn is ontwikkeld voor deze vreselijke ziekte.

Diverse winkeliers uit Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen hebben zich ingezet met onze dropactie Gelatine/glutenvrije drop van klepper&klepper. Dit bedrijf doneert de uitdeeldrop die ik kan verstrekken aan de winkeliers, zodat ze een zakje drop kunnen kopen van 3,50 euro dit bedrag wordt in zijn totaal gedoneerd.

Afgelopen zaterdag hebben Diny en Cor in ‘t Wapen van Gouda een donatieavond georganiseerd en daar heeft zanger Irvin belangeloos opgetreden en hebben 800,- euro€opgehaald. Het totaalbedrag wat is opgehaald incl. de 800,- euro van de donatieavond is 5.241,- euro.

Volgende week dinsdag overhandigt Diny Kramp de cheque aan de moeder van

Pip en Teun. ‘‘Ik hoop dat ik 5.500,- euro of het liefst 6.000,- euro kan overhandigen, daarom vraag ik aan iedereen om nog even een zakje drop kopen bij Absolutely 2 Fabulous en Trendy Nails City aan de Kleiwegstraat 20 in Gouda’’, aldus Diny Kramp. Van het geld kopen de ouders een buggy rolstoel (die ze niet vergoed krijgen) en kunnen de snoozelruimte realiseren.

‘‘Elke maand zullen wij een actie organiseren, de eerstvolgende is nu zaterdag 13 april een damesavond in ‘t Wapen van Gouda de opbrengst is ook weer voor Pip en Teun. Om hun leven wat dragelijker te maken want OPGEVEN IS GEEN OPTIE’’.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

19-03-2019 09:25

Advertisements