Goudse kinderen spelen in Eftelings ‘De Gelaarsde Kat’

Gouda – Maar liefst twintig Goudse kinderen maken op zondag 8 april hun opwachting in de Efteling sprookjesmusical ‘De Gelaarsde Kat’. Afgelopen woensdagmiddag waren zij in De Goudse Schouwburg voor een ontmoeting met elkaar en een kijkje achter de schermen van het theater.

‘Spelen we dan in de Gróte zaal?’ was de vraag van een van de kinderen die zijn ogen uitkeek bij de rondleiding. Ervaring in de Kleine zaal had hij al met Mirakel Musicaltheater, maar dat hij ooit in de Grote zaal zou optreden, had hij nooit durven dromen. Een van de kleinste meisjes vroeg zich na de rondleiding af waar de artiesten nu allemaal waren. De verrassing was groot toen haar werd uitgelegd dat artiesten eigenlijk helemaal niet in de schouwburg wonen. Een andere jongedame -door deze rol als klein katje voor haar gevoel al een grote artiest- wilde de locatie voor de officiële meet & greet met haar vriendinnen en juffen alvast kortsluiten. Het werd direct duidelijk: er gaan op 8 april een hoop Goudse kinderdromen uit komen. Theater zit vol magie!

Het is nog altijd mogelijk om de Goudse kinderen te zien optreden, want er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘De Gelaarsde Kat’. Reserveren kan bij de kassa van de schouwburg of online via www.goudseschouwburg.nl. De voorstelling is op zondag 8 april te zien om 13.30 uur en om 16.00 uur in De Goudse Schouwburg.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl