Goudse ijsbaan kleurt roze

Woensdag 23 december zal de Goudse ijsbaan tussen 19.00 en 23.00 uur in het teken staan van roze. De werkgroep “Gouda Roze” hoopt Roze Zaterdag 2019 naar Gouda te halen. Als opwarmer organiseert de Goudse ijsbaan de eerste editie van “Rainbow Night Skate”.
Er zijn ontzettend veel speciale roze evenementen in de zomermaanden, maar niet één in de winter. Hier wordt nu verandering in gebracht met het enige echte roze winterevenement van Nederland. Zowel de ijsbaan als het stadhuis op de Markt zullen roze verlicht worden en de koek en zopie tent zal extra feestelijk worden aangekleed. Een DJ op het ijs en de aanwezigheid van de Missen Travestie 2014 en 2015 zorgen voor entertainment rond de ijsbaan.
Iedereen is welkom deze avond, of je nu groot of klein bent, homo of hetero. De naam “Rainbow Night Skate” verwijst naar de regenboogvlag, waarbij de verschillende kleuren staan voor de diversiteit aan mensen in de stad Gouda. Tijdens deze avond willen we al deze mensen samenbrengen en er een mooi feest van maken.
Op 23 december is tevens een extra koopavond in het centrum. Een mooie gelegenheid om de laatste kerstinkopen te doen en daarna de schaatsen onder te binden of een drankje te doen in de koek en zopie tent.

De Goudse ijsbaan is geopend van 16 december t/m 10 januari. Kijk op www.goudseijsbaan.nl voor de reguliere openingstijden.