Goudse Geluksroute vol cadeaus en concerten

Tijdens de tweede editie van de Goudse Geluksroute, op 4 oktober, bieden tientallen particulieren, bedrijven, kunstenaars, organisaties en winkels gratis een concert, cadeautje of workshop aan, of ze verzorgen een stadswandeling of straattheater. Precies waar zijzelf gelukkig van worden.

In de Chocoladefabriek bijvoorbeeld leest Chris Bellekom kinderen voor, geeft Klara Smeets gerichte schrijfopdrachten om tot schrijven te komen en Maaike Hoonhout licht haar foto-expositie toe. Bij het Verwonderlab aan Raam 96 kun je een gelukspoppetje maken, bij dierenspeciaalzaak Brokken en zo is een wurgslang te bewonderen en aan de Lage Gouwe 66 is er een workshop broche te maken. Om 10.00 uur en 14.00uur begint er vanuit de muziektent
in het Houtmansplantsoen een wandeling langs bijzondere bomen in de binnenstad van Gouda.

Gouwestek Natuurlijk in Korte Akkeren biedt plaats aan een aantal geluksbrengers. Ook aan de Bloemendaalseweg zijn geluksactiviteiten te vinden, onder andere bij de kinderboerderij. In totaal zijn er vijftig geluksbrengers. Deelnemers kunnen hun eigen geluksroute samenstellen via geluksroute.nu/editie/gouda. Daarnaast is er een Geluksroute-app (alleen geschikt voor de iPhone). Daarnaast kan je voor informatie en het programma terecht aan de Spieringstraat 113 in Gouda.

geluksroute (1)