Goudse foodtruck De Pofferij genomineerd voor 24Kitchen Foodtruck Awards

Lekker eten kan altijd en overal. Zeker nu ook in Nederland honderden mobiele keukens het straatbeeld opfleuren. Creatieve ondernemers bieden op verschillende, soms onverwachte plekken, hun smakelijke waren aan. Tijd om de balans op te maken. Welke foodtrucks zijn de beste van ons land?

Deze zomer konden food trucks zich aanmelden. Tienduizenden mensen hebben de site van 24 Kitchen bezocht en hun stem uitgebracht op hun favoriet. Er is geproefd, gepraat en gesproken. In de laatste fase van de Food Truck Awards gaat het voor de publieksprijs tussen een Top 10 finalisten. Ze zijn aan elkaar gewaagd.

De Goudse foodtruck van De Pofferij nu genomineerd als beste foodtruck van Nederland!
De Pofferij bakt vanuit een unieke foodtruck ‘Hemelse’ Poffertjes. De poffertjes worden vers gebakken en eventueel voorzien van diverse smaakmakende en verassende toppings.De zeldzame foodtruck is een gerestaureerde Renault uit 1960 en heeft een bijzondere uitstraling door zijn eikenhouten opbouw. De Pofferij is te vinden op diverse grote en kleinere festivals, evenementen, beurzen en (bedrijfs)feesten door het hele land.