Goudse Esmee is dé Beauty Vlogger voor FashionChick

Gouda – Esmee van Oostende (19) uit Gouda is de beautyvlogger voor FashionChick.nl. Ze is de winnares uit de Beauty Vlogger Contest die de redactie van FashionChick organiseerden. “Toen ik het hoorde kon ik het echt niet plaatsen.”

Op het kantoor van Sanoma (uitgever FashionChick) werd Esmee deze week ontvangen. “De redactie heeft dit jaar niet één, maar twee beautyvloggers gekozen. De ander is finalist Mishel, dus we gaan samen video’s maken”, zegt Esmee. Ze ontving een klein geschenk en leerde de andere vlogger kennen. Het beautyvloggen wordt volledig overgedragen aan Esmee en Mishel. Hun rol is groot en draagt een verantwoordelijkheid met zich mee. “Ik kan niet wachten tot mijn nieuwste video voor FashionChick online komt. Voor de nieuwsgierige aapjes: deze video komt op 18 september, so check it out!.”

Groot interview met Esmee
Voor weekblad deGouda sprak verslaggever Joey Cheung met Esmee van Oostende. Daarin vertelt ze onder meer over de oorsprong van het vloggen en haar dagelijks leven. Dat interview verschijnt volgende week in het weekblad.