Gouda – De corona slaat heel hard toe bij horecabedrijven. Sinds de mededeling van afgelopen dinsdag moet de horeca minstens tot halverwege december gesloten blijven, is dit voor velen een genadeklap. Desondanks zijn Goudse horeca op zoek naar alternatieven. Velen zijn creatief met afhalen en bezorgen en sommige zetten een koek&zopie tent neer op de Markt in Gouda op de zaterdag. Joost Zekveld van Gewoon Gouds en Gouds Glas detacheert zijn personeel bij andere bedrijven in de regio. ”Momenteel zijn wij bezig om het personeel te detacheren bij bedrijven in de omgeving die extra handen kunnen gebruiken” meldt Zekveld op LinkedIn.
Zekveld doet de oproep op sociale media om met hem contact op te nemen die baat heeft voor extra personeel.
Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl
Gouda – De corona slaat heel hard toe bij horecabedrijven. Sinds de mededeling van afgelopen dinsdag moet de horeca minstens tot halverwege december gesloten blijven, is dit voor velen een genadeklap. Desondanks zijn Goudse horeca op zoek naar alternatieven. Velen zijn creatief met afhalen en bezorgen en sommige zetten een koek&zopie tent neer op de Markt in Gouda op de zaterdag. Joost Zekveld van Gewoon Gouds en Gouds Glas detacheert zijn personeel bij andere bedrijven in de regio. ”Momenteel zijn wij bezig om het personeel te detacheren bij bedrijven in de omgeving die extra handen kunnen gebruiken” meldt Zekveld op LinkedIn.
Zekveld doet de oproep op sociale media om met hem contact op te nemen die baat heeft voor extra personeel.