Gouds Geluk FoodFestival dit weekend op GOUDasfalt

Gouda – Het festivalseizoen is begonnen en dat zal ook in Gouda worden gevierd. Op 13, 14 en 15 mei vindt Gouds Geluk FoodFestival plaats op het GOUDasfalt-terrein. 14 foodtrucks, live muziek, silent disco, karaoke, spelletjes en op zondag van alles voor kinderen. Het Goudse festival kan niet wachten om de duizenden bezoekers te verwelkomen.

In augustus van vorig jaar werd Gouds Geluk FoodFestival voor het eerst georganiseerd. Drie dagen lang konden bezoekers genieten van lekker eten en muziek. ,,Dit jaar gaan we flink uitbreiden en er is nog meer te doen en beleven.’’ Zegt de organisatie. Het uitbreiden is nodig omdat het festival zich vorig jaar nog aan de coronamaatregel van maximaal 750 bezoekers op een festival moest houden. ,,Dit jaar hebben we al veel meer tickets verkocht, we zien echt dat mensen toe zijn aan dit soort gezellige activiteiten!”

Muziek en entertainment
Tijdens Gouds Geluk zijn er niet alleen foodtrucks met heerlijk eten. Er zijn dit jaar maar liefst drie gebieden waar van muziek genoten kan worden. Buiten bij de foodtrucks komt een podium waar allerlei akoestische live-artiesten optreden. Zo staat op zondag de band Handsome Poets op het podium. Een paar meter verderop wordt een grote Silent Disco opgebouwd. Bezoekers kunnen kiezen uit drie kanalen, waar voornamelijk lokale dj’s zorgen voor een geweldige sfeer. Tot slot vinden er tijdens het festival ook nog concerten plaats in De Theaterbakkerheij. Deze kunnen vanaf Gouds Geluk FoodFestival worden bezocht. Onder andere ABBA Tribute, Danspaleis van Kooten en Celebrating Amy treden er op.

Daarnaast is er dit jaar een tent met karaoke en verspreid over het terrein zijn Oud Hollandse spelletjes te spelen. Zondag 15 mei wordt een echte familiedag, kinderen tot en met 12 jaar kunnen het festival dan gratis bezoeken. Ook zijn er allerlei activiteiten voor de kleinste bezoekers. Van een draaimolen en schommelschip tot schmink en kinderdisco.

Wie er dit weekend bij wilt zijn moet snel zijn. De zaterdag en zondag zijn al bijna uitverkocht. De laatste tickets kun je voor €6,50 kopen via www.goudsgeluk.nl.

10-05-2022 17:00