Gouds echtpaar wint 2e prijs Gelukkigste huwelijk van het jaar

Foto: Meijboom Fotografie

Gouda – “Wedstrijd voor het huwelijk van het jaar verkiezing, nou dat is wat voor ons“, zei Ilse Bunnik als grap tegen haar man. Maar Jasper hoorde het nuanceverschil niet in de stem van zijn vrouw en gaf ze op!

2 weken later moesten ze zich aanmelden en startte de voorrondes. Met vlag en wimpel waren ze door naar de finaleplaatsen, waar 8 stellen moesten strijden om de titel: Gelukkigste huwelijk van het jaar!

“Het waren moeilijke opdrachten hoor,” verteld Jasper. Een test met een aantal vragen waaronder; waar wordt  je partner het meest chagrijnig  van, of er werd gevraagd waar droomt je partner het liefst over.”

Advertisements

Er was ook nog een bewegingschallenge, Ilse verteld: “Ja, we moesten over modderpaden rennen en klimmen over hekken.  Jasper was heel enthousiast en duwde mij over die hekken terwijl ik aangaf dat ik echt niet meer kon”.

Bij de brand-in-huis test moest het echtpaar echter punten inleveren omdat Jasper met zijn horloges, lievelingssokken en hond buiten stond, maar zijn vrouw was vergeten, die op dat moment de wasmand aan het sorteren was..

Het Goudse echtpaar verdiende toch de 2e prijs!

De prijs was een prachtige beker, een romantisch weekend weg met 8 personen en een foto als aandenken.

Fotospeciaalzaak Meijboom aan de Lange Groenendaal heeft zijn etalage beschikbaar gesteld om de foto op te hangen en het echtpaar op deze manier te feliciteren met deze prachtige overwinning!


Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?

Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

01-04-2020 09:40