Gouds cursusaanbod op rij op Kiesjecursus.nl

Gouda – Droom je ervan bij je volgende vakantie aan de Costa je biertje te bestellen in het Spaans? Zou je je vensterbank graag vullen met een eigen beeldhouwwerk? Heb je behoefte aan meer innerlijk evenwicht en kan mediteren je daarbij helpen? Op www.kiesjecursus.nl hebben we het Goudse cursusaanbod voor het jaar 2020-2021 voor je verzameld en kun je rustig en uitgebreid neuzen in al het leuks dat Gouda dit nieuwe cursusjaar te bieden heeft.

12 categorieën
De opzet van Kiesjecursus.nl is eenvoudig: de cursussen zijn gerangschikt op categorie. Zo vind je onder het kopje ‘Mindfulness’ tien Goudse organisaties die lessen aanbieden rond mindfulness: yoga, zen-meditatie, pilates, lichaamsgeoriënteerde therapie of training waarbij je in- en ontspanningstechnieken leert. Een ruim aanbod aan cursussen rond mindfulness dus, met inspirerende lessen voor jong en oud!

Een nieuwe uitdaging
Zo zijn er op kiesjecursus.nl twaalf categorieën samengebracht; van kunstzinnig tot praktisch en van sportief tot informatief. Je kunt leren autorijden en fotograferen, maar ook begeleiding vinden in je zoektocht naar een nieuwe baan of in het werken aan een gezonder lijf. Kiesjecursus.nl is makkelijk en overzichtelijk en trekt je misschien nét over de streep om toch eens iets met die passie of interesse te gaan doen. Tijd om te leren, je te ontwikkelen en in beweging te komen! Op naar een nieuwe uitdaging!

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

14-08-2020 09:45