Gouden Boekje voor Gouda bij Kaarslicht

boekje

Ter gelegenheid van de 60e editie van Gouda bij Kaarslicht verschijnt een speciaal deeltje in de bekende serie Gouden Boekjes. Het boekje heeft als titel ‘De Goudse Kaarsjes’ en is geschreven en geïllustreerd door de in Gouda opgegroeide kinderboekenschrijver en illustrator Harmen van Straaten.

De Stichting Gouda bij Kaarslicht is blij met deze speciale uitgave in de bekende serie Gouden Boekjes. De eerste verhaallijn en het omslag beloven veel goeds: de Noorse boom en het Goudse stadhuis komen mooi samen. Van Straaten over Gouda: ‘ik heb warme herinneringen aan de stad en voel me er altijd thuis.”

Het boekje verschijnt medio november en staat mede in het teken van de lange vriendschapsband tussen Gouda en het Noorse Kongsberg. Er verschijnt een Nederlandse en Noorse editie, beide in beperkte oplage. Na publicatie zal de Krant van Gouda met een lezersactie komen waardoor u in staat bent het bijzondere boekje met korting te bemachtigen, zolang de voorraad strekt uiteraard. Verdere informatie over o.a. verkooppunten worden later bekend gemaakt!