GOUDasfalt, de leukste parkeerplaats tijdens Gouda bij Kaarslicht

Krijg je gasten van buiten de stad op Kaarsjesavond? Gun hen een goede parkeerplaats en een geweldig begin van hun verblijf in Gouda. GOUDasfalt is op vrijdag 14 december van 11.00 tot 23.00 uur open als parkeerterrein voor bezoekers van Gouda bij Kaarslicht.

We hebben (kerst)engelen van parkeerwachters en zorgen voor een sfeervolle aankomst in Gouda. Op GOUDasfalt kom je meteen in de stemming. Er is van alles te beleven op het terrein. Er staan verlichte kunstwerken van houtkunstenaar Jan Mostert. Bart van Haperen toont zijn upcycle meubels en zijn duurzaam en lokaal gemaakte ‘De Gouda Kaasplank’. WievanZoetHout is open met vintage spullen, Depot24 laat o.a. zijn prachtige boomstamtafels van lokaal hout zien en Christina van De Bakkerij Gouda heeft heerlijke broden. Ook maakt Ukelele Paradijs muziek en is het strandpaviljoen Rederij de Vrijheid open.

Pontje GEIN

Parkeerders kunnen met pontje GEIN overvaren naar De Veerstal, tegenover molen ’t Slot. Van daaruit wandel je in luttele minuten de stad in via de fraaie Oost- dan wel Westhaven, waar meteen de eerste locaties al te vinden zijn. Ook de verlichte schepen in de pittoreske Museumhaven liggen op loopafstand van de aanlegsteiger. De ‘kaarslichtceremonie’ bij de kerstboom op De Markt begint om 19.00 uur.

Kosten en bereikbaarheid

Het parkeren van een personenauto op het terrein van GOUDasfalt kost die dag 8 euro (contant te betalen) en is inclusief de overtocht met pontje GEIN voor alle inzittenden. Het terrein van GOUDasfalt ligt aan de Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda.

GOUDasfalt is een burgerinitiatief en wordt gerund door vrijwilligers.
Meer weten over GOUDasfalt of Vriend worden? Kijk dan op www.goudasfalt.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
10-12-2018 09:32