Help jij mee?

Al meer dan anderhalve maand hebben de meeste winkels hun deuren gesloten. Sommige zitten met onverkoopbare voorraden. Tegelijk zijn er meer Gouwenaars die, mede door de coronacrisis, in zwaar weer zijn gekomen. Onder de noemer ‘Gouda Geeft Door’ slaan wij nu de handen ineen. In dit speciale ecosysteem helpen inwoners, sociale instanties en lokale ondernemers elkaar. Een Win-Win situatie dus. Hoe ziet dat eruit? Met Gouda Geeft Door creëren we een speciaal ecosysteem. Om te beginnen bieden we ondernemers de mogelijkheid om van zich te laten horen aan de Gouwenaars. Dit door ze gratis ruimte te bieden in het Gouda Geeft Door magazine, die vandaag dus huis-aan-huis is verspreid Als tegenprestatie vragen we de ondernemers om een of meer producten te doneren aan de actie van een vergelijkbare waarde (€100 euro). Deze producten geeft de organisatie dan weer door aan inwoners van Gouda die het goed kunnen gebruiken. Om ervoor te zorgen dat de juiste spullen bij de juiste personen terecht komen zullen we samenwerken met Goudse sociale instellingen.

Inwoners kunnen ook meedoen Maar inwoners kunnen ook meedoen aan Gouda Geeft Door. In de Goudse winkels die nog wel open zijn komt een speciale GGD donatiepot te staan. Het gedoneerde geld wordt weer straks toegevoegd aan het Gouda Geeft Door ecosysteem.

Sponsoring Het GGD magazine moet natuurlijk wel betaald worden en daarvoor is sponsoring nodig. De stichting Lokale Verbinding blijft continu opzoek naar nieuwe sponsoren, zodat meer ondernemers mee kunnen doen. Tot op heden hebben onder meer de Rabobank, Mokveld, Samenwerkende Ondernemers Gouda (SOG) en Print Media Nederland zich aangesloten. Ook hebben wij fondsen aangeschreven voor een bijdrage.

Zo legt Gouda Geeft Door een verbinding tussen de ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties. Help jij mee?

Cadeautjes

CadeautjesLoterij

Heb jij een lotnummer? Klik dan op de knop hier onder voor alle cadeautjes.