Gouda Cheese Experience vanaf zaterdag weer geopend

Gouda Cheese Experience, de nieuwste aanwinst voor Gouda, zal ook twee weken moeten sluiten. Gouda Cheese Experience ontvangt geen subsidie van de gemeente Gouda en heeft het extra zwaar.

Gouda – Eindelijk is het zover! Vanaf zaterdag 5 juni heropent de Gouda Cheese Experience na een lange periode weer haar deuren. Zeg je Kaas dan zeg je Gouda. “Say Cheese, Say Gouda” Heel de wereld kent het, heel de wereld eet het. Maar ken je ook het verhaal van Gouda Kaas? Dit is je kans, Ontdek, voel, proef en ervaar alles over de wereldberoemde Gouda kaas in de enige echte Gouda Cheese Experience.

Op 1 juni 2020 opende de Gouda Cheese Experience voor het eerst haar deuren voor publiek in de voormalige Goudse Bioscoop. Door de strenge maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen heeft de experience al snel haar deuren weer moeten sluiten voor publiek. We zijn ontzettend blij dat we vanaf 5 juni weer gasten mogen verwelkomen voor een geweldige beleving in ons prachtige pand, aldus Femke van Munster van de Gouda Cheese Experience.
Stap in een enorme Gouda kaas en beleef een overweldigende show.

Neem de Melkweg en ontdek de Koe. Ga zelf aan de slag met ontdek-wanen, virtueel melen, kazen keren en verdiep je in de fijne kneepjes van het eeuwenoude handjeklap. En natuurlijk: proef de enige echte Gouda Kaas. Kom jij de Gouda Cheese Experience ontdekken? Reserveer snel je tickets via: www.goudacheese-experience.com

Advertisements

03-05-2021 21:25