Gouda bij Kaarslicht op TV West

Gouda – In de maand december zijn op Radio West, TV West, Omroepwest.nl en de Omroep West app bijzondere programma’s te zien, in het teken van deze feestmaand. Rondom Kerst en Oud & Nieuw zijn mooie programma’s te zien en horen, waarmee de regionale zender het warme gevoel dat juist nu zo nodig is wil ondersteunen. Omroep West wil het met deze programma’s, ondanks de coronacrisis, thuis extra gezellig maken. Onderdeel van de programmering in december zijn een speciale editie van ‘Gouda bij Kaarslicht’, nieuwe afleveringen van de indringende serie ‘Ik Denk aan Jou’ en natuurlijk de oudejaarsconference van Sjaak Bral op oudejaarsavond. Ook jaaroverzichten van nieuws en sport ontbreken natuurlijk niet.

Na de persconferentie van dinsdag 8 december van premier Rutte en minister De Jonge is een ding echt duidelijk; het wordt dit jaar een Kerst waarbij we niet met de hele familie bij elkaar kunnen zijn. Des te belangrijker is het om met het eigen gezin een warme sfeer in huis te brengen. Omroep West helpt daar een handje aan mee door deze maand bijzondere programma’s uit te zenden. Een greep uit het aanbod vindt u hieronder. De volledige feestdagen programmering is te vinden op de website Omroepwest.nl.

Ik Denk aan Jou: Nieuwe afleveringen van de indringende serie op TV West waarbij presentator Johan Overdevest op bezoek gaat bij mensen die een eenzaam bestaan leiden. Elke donderdag, vanaf 17.00 uur op TV West.

Advertisements

Gouda bij Kaarslicht: Waar normaal ieder jaar de Markt in Gouda vol mensen staat, is er dit jaar een aangepaste versie van dit mooie evenement: een speciale film waarin burgemeester Pieter Verhoeve, samen met kinderburgemeester Ruben Mourik dit jaar alsnog het licht verspreiden in Gouda.Vrijdag 11 december, om 19.00 uur op TV West (herhaling op Tweede Kerstdag, samen met de herhaling van de uitzending van Lichtjesavond Delft).

Haags Sportjaaroverzicht: Pim Markering en Herman Naninga kijken terug op een bewogen jaar in de sport. Er kon veel niet doorgaan maar er werden ook prachtige initiatieven opgezet. Onder andere windsurfers Kiran Badloe en Lilian de Geus, wielrenner Ide Schelling en de beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen werken mee aan deze uitzending. Ook is er een ode aan de scheidsrechter. Vrijdag 18 december om 19.00 uur op TV West. Herhaling op 20 december.

Kerst Sing-Along: Gregor Bak en Francis van Broekhuizen zingen bekende kerstliedjes, waarbij je thuis lekker kunt meezingen. Eerste Kerstdag vanaf 17.00 uur op TV West.

Westdoc Kerstbomen Rausen: Documentaire over deze Haagse traditie. Zondag 27 december vanaf 12.00 uur op TV West.

Nieuws Jaaroverzicht 2020: Overzicht van het nieuws in 2020. In drie delen op 28, 29 en 30 december, vanaf 17.00 uur op TV West.

Vaarwel 2020: Dit jaar neemt Sjaak Bral afscheid van het jaar zonder publiek, maar wel in Diligentia. Op een ludieke en unieke wijze neemt Sjaak het jaar 2020 door. Op zowel Radio West als TV West op 31 december vanaf 19.00 uur. Met herhalingen in de nacht en later die week.

TV West Nieuws: Iedere werkdag is het TV West Nieuws zoals altijd te zien vanaf 17.30 uur. Op 1 januari is er een extra uitzending om 11.30 uur, waarin wordt teruggeblikt op de nieuwjaarsnacht.

Alle bijzondere programma’s die bij Omroep West in december worden uitgezonden staan op een rijtje op de webpagina www.omroepwest.nl/feestdagen

Mogelijkheden van ontvangst
TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (in de uitzendregio onder meer via kanaal 30 bij Ziggo) en online. Online zijn alle programma’s terug te kijken via de gratis Omroep West app en via de website Omroepwest.nl. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.

De regionale zender Radio West is via de ether in de uitzendregio te ontvangen via 89.3 FM. Daarnaast is de zender te beluisteren via DAB+, via de kabel en online via de Omroep West app en website. Online zijn alle programma’s on demand terug te luisteren. Klik hier voor alle mogelijkheden van ontvangt.

09-12-2020 18:40