GoStores Gouda nieuwe hoofdsponsor van Goudse jiujitsu topsporters

GoStores Gouda is vanaf heden officiële sponsor van Aafke van Leeuwen en Boy Vogelzang, twee jiujitsu topsporters uit Gouda.

Jacco Ippel, voorzitter van ondernemersvereniging GoStores Gouda is erg blij met het sponsorschap: “Het is belangrijk om lokale sporters een steuntje in de rug te geven. Aansluiting vinden bij de wereldtop vergt voor de sporters al een enorme inspanning. Naast deze inspanning zijn de kosten vaak een struikelblok. Daarom willen wij graag een bijdrage leveren om deze toppers uit Gouda op weg te helpen.”

Aafke van Leeuwen is Europees- en Wereldkampioene jiujitsu in de klasse tot 70 kg. Ze is genomineerd voor de titel ‘sportvrouw van het jaar in Gouda’. Deze zomer zal zij samen met toptalent Boy Vogelzang deelnemen aan de World Games in Polen; het hoogste podium in het jiujitsu. Aafke: “Als geboren en getogen Gouwenaren vinden Boy en ik het fantastisch dat een Gouds initiatief ons in 2017 gaat helpen om onze dromen waar te maken. Wij kijken dan ook erg uit naar onze samenwerking met GoStores.”

Advertisements

Over GoStores Gouda
Bij GoStores Gouda vind je maar liefst 16 winkels en 2 eetgelegenheden; alles voor je huis, tuin en vrije tijd! Meer informatie: www.gostores.nl/gouda of www.facebook.com/gostoresgouda