GMHC bouwt aan de toekomst

Gouda – De Goudse Mixed Hockey Club bouwt aan haar toekomst. Dat gebeurt bijvoorbeeld met ongeveer honderd spelers en speelsters in de jongste jeugd categorie (6-9 jaar). Die waren aanwezig tijdens de zogeheten Let’s Roll-dag op de hockeyclub: een dag waarop alle teamleden, ouders, coaches en trainers met elkaar konden kennismaken, ruim voordat het nieuwe seizoen eind augustus van start gaat.Niet allen de jongste jeugd was op deze dag aanwezig, ook de oudere leeftijden in de groepen D, C, B en A waren vertegenwoordigd.

Mede-organisator Rik Dijkgraaf was zeer tevreden over deze eerste Let’s Rolldag bij de Goudse hockeyclub, met ruim 800 leden een van de grootste sportclubs van Gouda: “De opkomst was geweldig goed, bij vrijwel alle teams zijn alle functies onder ouders verdeeld, op twee teams na hebben alle teams een coach en er hebben zich ook heel wat nieuwe vrijwilligers aangemeld voor zaken als de bar, evenementen en sponsorcommissie.”

Deze opzet was overgewaaid van andere clubs, ondermeer van Abcoude. GMHC maakte dankbaar gebruik van de kennis van deze club.

Advertisements

“We hebben zeer enthousiaste reacties gekregen van ouders en jeugdleden. De opstelling aan tafels vond iedereen leuk en veel ouders vonden dit een prettige manier om kennis met elkaar te maken. We hadden alles heel goed voorbereid. Prettig vond iedereen het ook dat we dit op zo’n vroeg moment deden, zo aan het eind van het seizoen. Zodat iedereen straks goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen.”

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android  

04-07-2018 10:37