Gluren bij de duurzame Goudse buren

Gouda – Op zaterdag 30 oktober en zaterdag 6 november kan je in Gouda meedoen met de ´Duurzame Huizenroute´. Gouwenaars kunnen op deze dagen bij andere inwoners thuis informatie krijgen over het isoleren van de woning en energiebesparing.

Heb jij energie en geld bespaard door bijvoorbeeld goede isolatie, een warmtepomp of zonneboiler en vind je het leuk om hierover bij u thuis aan anderen te vertellen? Doe dan mee aan de ´Duurzame Huizenroute´. Tijdens de bezoeken worden de coronamaatregelen gevolgd.

De organisatie van de Duurzame Huizenroute zoekt naar oude en nieuwe woningen met bijvoorbeeld technieken als zonnepanelen, zonnecollectoren, een warmte-terugwin-apparaat, een warmtepomp, zonneboiler, triple glas of HR++. Ook informatie over verschillende soorten isolatie is zeer nuttig. Het maakt hierbij niet uit of het over muren, kruipkelders, vloeren of het dak gaat. Ook maakt het niet uit of jouw woning aardgasvrij is of dat je nu bezig bent met verduurzamen.

Advertisements
Aanmelden en bezoektijden

Wil je meedoen? Meld uw huis aan via de website van de ´Duurzame Huizenroute´. De organisatie van de duurzame huizenroute maakt een schema en bevestigt de tijdstippen voor de bezoekers van uw huis. Deel uw ervaringen en help daarmee anderen.

22-09-2021 16:25