GHZ houdt eerste editie Pop-up Beautykliniek

Gouda – Veel mensen lopen rond met vragen over cosmetische wensen. Veel mensen voelen zich niet prettig in hun eigen lichaam terwijl dit zo belangrijk is. Op donderdagavond 16 november en zaterdag 18 november is er in het GHZ de pop-up Beautykliniek. Iedereen kan hier terecht met zijn of haar vragen over cosmetische wensen. Denk aan bijvoorbeeld ooglidcorrectie, permanente ontharing of een borstvergroting.

Kosteloos priv├ęconsult
Iedereen die 18 jaar of ouder is kan in de Pop-up kliniek terecht met vragen over diverse cosmetische ingrepen. Bezoekers kunnen bij een ervaren plastische chirurg of dermatoloog van het Groene Hart Ziekenhuis een kosteloos priv├ęconsult krijgen. Tijdens dit consult worden de mogelijkheden, veiligheid en kosten van de gewenste behandeling besproken.

De pop-up Beautykliniek vind dit jaar voor het eerst plaats en wordt gehouden in het centrum van Gouda aan de Lange Tiendeweg 93. Zo kan iedereen comfortabel kennismaken met de verschillende behandelmogelijkheden en de expertise van de specialisten van het Groene Hart Ziekenhuis.