GGZ Rivierduinen start Ondersteuningsgroep voor nabestaanden van zelfdoding

Gouda – Op maandag 6 november start in Gouda de ondersteuningsgroep voor nabestaanden van zelfdoding. Deze groep is bedoeld voor nabestaanden die steun zoeken bij verwerking van een zelfdoding door een partner, kind, ouder, broer, zus, vriend(in) of een andere dierbare.

In de ondersteuningsgroep vinden de deelnemers herkenning en begrip bij mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Zij leren vaardigheden om meer greep te krijgen op het rouwproces. De ondersteuningsgroep bestaat uit 8 bijeenkomsten van 14.00 tot 16.00 uur en wordt gegeven bij GGZ Rivierduinen, Jac. P. Thijsselaan 45 in Gouda.

Voorafgaand aan de deelname aan de ondersteuningsgroep vindt een persoonlijk kennismakingsgesprek plaats. Er zijn geen deelnamekosten verbonden aan de groep, behalve een kleine bijdrage voor materiaalkosten.

Advertisements

Voor meer informatie en aanmelden kan men contact opnemen met GGZ Rivierduinen, afdeling preventie locatie Gouda, telefoonnummer 0182-56 37 00 of e-mail preventie.gouda@rivierduinen.nl. Ook kan men terecht bij de afdeling preventie locatie Leiden, telefoonnummer 071-890 88 88 of e-mail preventie.leiden@rivierduinen.nl.

Op www.rivierduinen.nl/agenda vindt men meer informatie over voorlichtingsavonden en cursussen bij GGZ Rivierduinen.