Gezocht leden voor Gospelkoor

Wij, Gospelkoor Elim, zijn een enthousiaste groep mensen, die gedreven en met passie over Gods Liefde en Genade zingen. We zingen Nederlands- en Engelstalige liederen, geven concerten, zingen tijdens kerkdiensten, in verzorgingshuizen en verzorgen vesperdiensten.
Ook treden we regelmatig op in samenwerking met andere gospelkoren en met professionele gospelzangers en zangeressen, o.a. Reni en Elise Krijgsman, Danielle Schaap en Kees Kraaijenoord.
Tijdens deze optredens worden we begeleid door professionele muzikanten, kortom echt een feest om mee te maken!! We worden begeleid door een geweldige dirigent; Dennis de Bruijn en geluidstechnicus Richard de Langen.

Nu zijn we op zoek naar nieuwe leden voor ons koor, naar u en jou dus! We willen graag wat groter groeien en nodigen u / jou uit om eens kennis te komen maken en te luisteren of mee te doen op één van onze oefenavonden. We oefenen iedere dinsdagavond in De Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 60 te Bergambacht. De koffie staat vanaf 19.45 uur voor u klaar en we repeteren van 20-22 uur.

Wilt u iets meer lezen over de kwaliteiten van onze dirigent Dennis de Bruijn? Kijk dan op zijn website www.dennisdebruijn.nl of over onze geluidstechnicus? Bezoek dan zijn website: www.rdlevents.nl
Ook kunt u terecht op de website van ons koor: www.gospelkoorelim.nl
Heeft u geen internet? Een belletje plegen met onze voorzitter Ellen Lamberink kan natuurlijk ook, Tel: 0182-353378 of 06-24401420.

Advertisements

We hopen u/jou binnenkort te ontmoeten op onze oefenavonden.