Gezellig Winterconcert bij Vonk Waddinxveen

Afgelopen donderdag werd het publiek in de Kroon door bijna 40 cursisten van Stichting Vonk op het jaarlijkse winterconcert getrakteerd. Natuurlijk mochten daarin de nodige kerstliedjes niet ontbreken.

Het Polderorkest beet de spits af, met bekende liedjes zoals Rudolph the Rednosed Reindeer. Het beginnersensemble De Notenkrakers – al na 1 of 2 jaar les mag je daarin meedoen – speelde een aantal mooi gearrangeerde nummers. Het dwarsfluit-klaverblad Anaïs, Bente, Jara en Christel zag er niet alleen mooi uit maar speelde ook erg mooi. Jara en Christel traden even later nog een keer op met Dione en Caroline op blokfluit.

Op gitaar lieten solisten als Kirsten en Carlijn van zich horen, en zeker ook Koen met een verbluffend gave uitvoering van Sultans of Swing. Octavian speelde zelfs op twee instrumenten, de piano en drums: en wat deed hij het goed! Marijke en Irene vertegenwoordigden de klarinet, Jasmijn en Evelien de saxofoon. Het Vonkorkest speelde aanstekelijke kerstliedjes die de hele zaal mee mocht zingen.

Advertisements

De avond werd in sfeer afgesloten door The Groovy Dudes en De Bernies, met onder meer de onvergetelijke kerst-evergreen All I want for Christmas.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
17-12-2018 09:30