Getuigen gezocht aanrijding op Blekersingel

Op zondagavond 23 februari (rond 23:30) werd een rode Peugeot 107 kapot aangetroffen op de Blekersingel. De eigenaresse van de auto doet op Facebook een oproep om getuigen te vinden. Zij hoopt op deze manier de dader op te sporen en de schade met de verzekering te kunnen regelen.

De eigenaresse op Facebook: !! GOUDA !! Vanochtend mijn auto zo aangetroffen. Heeft er iemand wat gezien / gehoord?! Het schijnt vannacht rond 23.30 gebeurd te zijn volgens buurtbewoners ( 20.45 uur volgens voorbijgangers). Mijn auto stond op de Blekersingel voor het advocatenkantoor mr J.E. Echteld. Ik hoop dat heel veel mensen dit zouden willen delen, zodat ik (hopelijk) nog iets kan regelen met mijn verzekering gezien de dader helaas is doorgereden

Advertisements

 

 

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

 

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

25-02-2020 10:10