Gemeente organiseert digitale informatiebijeenkomst Landgoed de Eendragt

Maandag 18 mei is er van 19.30 uur tot 21.00 uur een digitale informatiebijeenkomst over Landgoed de Eendragt. De bijeenkomst is georganiseerd door de gemeente Zuidplas in samenwerking met Timpaan/BouwN. Belangstellenden krijgen tijdens de bijeenkomst informatie over de bouwontwikkelingen en laatste uitvoeringsontwerpen.

Digitale informatiebijeenkomst
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het op korte termijn niet mogelijk een fysieke informatiebijeenkomst te organiseren. Om inwoners gelegenheid te geven tot het stellen van vragen gaat de gemeente graag online het gesprek aan over de ontwikkelingen in Landgoed de Eendragt.

Advertisements

Verantwoordelijk wethouder Jan Hordijk: “Landgoed de Eendragt is natuurlijk een fantastisch project in de gemeente Zuidplas. De seinen staan nu op de groen om ervoor te zorgen dat de huizen in 2023 klaar zijn voor de nieuwe bewoners. Ik ben daar heel blij mee.”

Landgoed de Eendragt
Landgoed de Eendragt wordt een exclusieve en ruim opgezette villawijk met kavels vanaf 890 m2 tot meer dan 1.700 m2 in de Eendragtspolder bij Rotterdam – Zevenhuizen. Een bijzonder gebied met vele sport- en recreatiemogelijkheden en veel groen. De villa’s worden ruim en duurzaam opgezet. 
Na de startbijeenkomst op 27 juni 2019 bleek er veel interesse voor de villa’s. Inmiddels is het bouwrijp maken in volle gang. Zo is de civiele aannemer begonnen met de aanleg van het riool en de kabels en leidingen. Ook worden de verbindingen tussen de verschillende eilanden gemaakt voor onder andere auto-, fiets- en voetverkeer.

Aanmelden 18 mei
Wilt u deelnemen aan deze online bijeenkomst? Meld u zich dan vóór 14 mei 2020 aan door een e-mail te sturen naar Patricia Borghouts, communicatieadviseur gemeente Zuidplas: patricia.borghouts@zuidplas.nl. Patricia neemt na uw aanmelding contact op voor verdere instructies.

Telefonisch of via e-mail
Ook kunt u uw vragen telefonisch of via e-mail aan ons stellen. Neem dan contact op met Carel Smits, projectleider afdeling Ruimte, via 0180-330300 of c.smits@zuidplas.nl. De civiele uitvoeringsontwerpen en meer informatie over dit project treft u op https://www.zuidplas.nl/landgoed-de-eendragt.