Flexwerkplekken in Gouda

Gouda – Met de groei van het aantal zzp-ers neemt de behoefte aan een rustige werkplek snel toe. De reden is heel divers. Bijvoorbeeld rustig de administratie bijwerken of offertes maken omdat de werkplaats daar geen mogelijkheden toe biedt. Ook werknemers die flexibel werken zoals 2 dagen op kantoor en 3 dagen thuis. Als thuiswerken niet de goede werkomgeving biedt, dan is een flexwerkplek in de buurt een prima oplossing. Ook studenten zijn enthousiast over flexwerkplekken om daar ongestoord met hun studie bezig te kunnen zijn. Eveneens mensen in de buitendienst die onderweg administratief werk te doen hebben. Kortom, het aantal toepassingen is heel breed.

Wat is het verschil tussen een flexplek en een flexwerkplek?
Deze twee begrippen worden nogal makkelijk door elkaar gehaald. Het antwoord is eenvoudig:

 • Een flexplek is een administratieve werkplek waar je zonder afspraak gebruik van kunt maken, mits er vrije plekken zijn.
 • Een flexwerkplek is daarentegen alleen beschikbaar op afspraak, maar dan ben je wel zeker dat een werkplek beschikbaar is.

Er is in Gouda en omgeving al een grote groep mensen die het fenomeen ontdekt heeft, waar anderen dit nog niet kenden of niet weten waar zij terecht kunnen. De aanbieders van flex- en flexwerkplekken ervaren een toename in het gebruik van ca. 20% en verwachten dat dit nog verder zal toenemen.

Advertisements

Een overzicht van flexplekken en flexwerkplekken is Gouda maakt veel duidelijk
Wij hebben de mogelijkheden voor flexwerken in Gouda geïnventariseerd en in een overzichtelijk schema ondergebracht. Het betreft zowel gratis als te betalen locaties en uiteraard flexplekken en flexwerkplekken. Wij vertrouwen hiermee een goed beeld te geven van de mogelijkheden, met de aantekening dat het een recente momentopname is. De kans op verdere uitbreiding van het aanbod blijft bestaan.

 1. Bfree2work
 2. Color Business Center
 3. Chocoladefabriek
 4. Het Kantoor van Nu
 5. Gebouw de Wending
 6. Barista Café
 7. Bagel & Beans
 8. Hofje van Jongkind
 9. Bodega 32
 10. Grand Café Central
 11. Zones Offices
 12. De Huismeesters
 13. Toff Concept

 

05-03-2019 13:30