Feest Sensation Kaas weer terug!

De kaartverkoop is gestart voor de 9de editie van het Sensation Kaas festival. Klein begonnen en uitgegroeid tot een nu twee daags evenement waar het draait om kaas, gezelligheid en beleving. Dit jaar is het feest op 6 en 7 oktober

Net zoals de eerdere edities in het Zwembad Spaardersbad, op de markt van Gouda en in Goudse Gouwekerk, is de locatie ook dit jaar weer oer Gouds. Het decor van SensationKaas vindt namelijk plaats in het oude Stadhuis van Gouda. Kaartverkoop via www.sensationkaas.nl.

Traditiegetrouw wordt het festival op vrijdagavond om 18.00 uur ingeluid met de ontkap ceremonie van de eerste kaas. Een zestien kilo wegende Goudse kaas zal in honderden blokjes worden gesneden en uitgedeeld aan de aanwezig gasten door de Goudse kaasmeisjes.

Om 18.30 uur start het Kaas diner, een drie gangen diner met een optreden De Anitaas. Deze diva formatie verzorgen al jaren het Kaas diner met een wervelende show. Tijdens het Kaas diner zit je gezellig aan lange tafels, terwijl de Anitaas optreden.

Op zaterdagavond vind het slotfeest plaats. Om 20:30 zwaaien de deuren van het oude stadhuis open en gaan de voetjes van de vloer in de Burgerhal, uiteraard in aanwezigheid van voldoende kaas. Ook is er een food court waar verschillende Goudse ondernemers een hapje en een drankje aanbieden.

Kortom gezelligheid en bijpraten tijdens de herfst van Gouda op 6-7 oktober.