Extra kerstkoopavonden in Gouda

Gouda – Op 22 en 23 December zijn ook dit jaar weer extra kerstkoopavonden in de binnenstad, het zogenoemde Candlelight Shopping. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is er dit jaar geen lichtjesparade voor de kinderen. Door de late datum, de dag voor kerst, blijkt het organisatorisch niet voor elkaar te krijgen, voor zowel deelnemers als organisatie.

De GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop, de volwassenloop van 5 km, waarbij hardlopers in allerlei bonte lichtjes en kerstuitdossingen door het histoorische centrum lopen, gaat wel door. Voor inschrijving ga naar Facebook, naar de pagina van de GLaMMM Erasmus Lichtjesloop. Inschrijven kan tot en met 10 december. De organisatie van deze loop is in handen van GO!uda Sport en VS-Sport.

Tijdens de feestelijke koopavonden is het mooie centrum van Gouda in de week na ‘Gouda bij Kaarslicht’ sfeervol verlicht met de kerstboom. De IJsbaan is open, de winkels zijn open en maken er een gezellige feestelijke sfeer van. Ook in de Goudse horeca is het goed verpozen in winterse en kerstsfeer.

Advertisements