Europese mannen kiezen Kate Middleton als meest sexy vorstin

The Duke and Duchess of Cambridge visit Echo Point, Katoomba and view the Three Sisters rock formation as part of their tour of New Zealand and Australia in Katoomba, Australia, on the 17th April 2014.

Pictured: Duchess of Cambridge, Catherine, Kate Middleton Ref: SPL739865 170414
Picture by: James Whatling / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 870-934-2666
photodesk@splashnews.com

Drie kwart van de Europese mannen vindt het koninklijk huis opwindend
Kate Middleton is de meest sexy Europese vorstin
De meeste vorstinnen in de Top Tien zijn brunettes

Europese vorstenhuizen lopen geen gevaar om uit de mode te raken. Een nieuw onderzoek onthult dat de Europese vorstinnen vele mannelijke fans hebben.

Het onderzoek, gehouden door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een verhouding – vroeg 4214 van haar mannelijke leden in heel Europa of ze het vorstendom opwindend vinden. Ze stemden voor de Top Tien Meest Sexy vorstinnen.

De overweldigende reactie was ja – 76% van de mannen beweert zich zeer aangetrokken te voelen tot de betoverende vrouwen van de koninklijke families.

De Britse donkere schoonheid Kate Middleton, Hertogin van Cambridge, is de meest sexy vorstin die harten van Europese mannen sneller weet laten te kloppen, bijna een derde deel van de mannen stemde voor haar.

Koningin Maxima, het blonde stuk uit Nederland die op de cover van Vogue heeft gestaan, is een goede tweede, met een vijfde deel van de ondervraagde mannen dat de rode loper voor haar uitrolt.

De Australische schoonheid, Prinses Mary van Denemarken, haalde een derde plaats met 11% van de stemmen.

De Scandinavische landen hebben vijf plekken in de top tien behaald, met kroonprinses Mary en prinses Marie van Denemarken, Prinses Magdalena en kroonprinses Victoria van Zweden en kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen.

Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, tonen de resultaten aan dat Europese mannen zich aangetrokken voelen tot stijl, klasse – en het onbereikbare.

“De mooie koninginnen en prinsessen uit Europa zijn rijk, betoverend en volkomen onbereikbaar. Mannen willen altijd wat ze niet kunnen krijgen, en dat is het geval bij deze vrouwen. Het koningshuis zal zeker niet uit de mode raken zolang deze families door zulke fantastische vrouwen gerepresenteerd wordt.

Verrassend genoeg is de meerderheid van de koninklijke verleidsters die de Europese mannen in hun top tien hebben geplaatst brunette – zes van de gekozen vorstinnen hebben donker haar.

Bron: Victoria Milan