Euro-Toques Nederland verwelkomt Restaurant De Nieuwe Polderkeuken

Chef Patron Frank Streefland (35) van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken heeft een uitgesproken mening als het over zijn stijl van koken gaat. Frank Streefland werd al op zesentwintigjarige leeftijd eigenaar en chef bij Restaurant De Nieuwe Polderkeuken, feest- en trouwlocatie De Nieuwe Polderkamer en De Nieuwe Poldercatering. De Nieuwe Polderkeuken ligt midden in het Groene Hart en dat vind je terug in het menu.

Euro-Toques Nederland is blij Frank Streefland en zijn brigade van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken te verwelkomen bij de vereniging. De filosofie van Frank sluit perfect aan bij het gedachtengoed van Euro-Toques: mooie streekproducten van goede kwaliteit, ambachtelijk verwerkt zonder kunstmatige additieven en geen onnodige milieubelastende foodmiles.

Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en werkt graag met eerlijke producten uit de streek, uit de polder. Hij omschrijft zijn keuken als ‘Frans Nederlands Modern Klassiek’. Voor de chef is het belangrijk dat zijn gasten bijzondere smaken proeven van mooie regionale producten. De gasten maken als het ware ‘een reis door de polder’. Hij wil elke dag kwaliteit bieden en de gasten verrassen. Zijn creativiteit en perfectie worden zeer gewaardeerd door zijn gasten en de pers.

Advertisements

03-06-2021 08:00