“Eindeloos de Tijd” – laatste kans op Luistergenoegens on Stage

Alphen aan den Rijn – De Alphense meesterverteller de VERhaler (Arjen Siebel) staat op zondag 16 december opnieuw op het podium van Filmhuis Parkvilla in Alphen aan den Rijn. De theatervertelling is de laatste in een reeks van vier “Luistergenoegens on Stage”, die de VERhaler. Verhalen van een goeie drie kwartier, die bedoeld zijn voor de verfijnde toehoorders, kleine en grote mensen van 14 tot 100 jaar en ouder. Verhalen om bij weg te zakken, om in op te gaan en om in onder te dompelen. Genoegens om naar te luisteren.

“Eindeloos de Tijd” is een vertelling over liefde. Over het dunne verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid; over de verwarring en de euforie. Een verhaal wat je onder je huid kruipt; een levensverhaal met schilderijtjes van klein geluk, pijnlijk herkenbaar in datgene wat ons dagelijks raakt: liefde. Opnieuw een verhaal om bij weg te dromen, om de tijd te vergeten.

Met “Eindeloos de Tijd” brengt Alphenaar Arjen Siebel opnieuw zijn 2e theatervertelling, die hij eerder in 2014 in theater Castellum bracht. “Eindeloos de Tijd” is een verhaal wat niet zal blijken te eindigen. Net als in 2014 toen het einde open bleef. Echter niet voor lang. Op 3&4 januari speelt Siebel BitterZoet, het waardige vervolg op de vertelling die hij op 16 december speelt. En zo zijn er kort na elkaar bij Parkvilla twee theatervoorstellingen die samen één zullen blijken te zijn; eerst Eindeloos de Tijd en daarna BitterZoet.

Advertisements

Luistergenoegens on Stage vindt plaats in het filmhuis van Parkvilla, 16 december, 13;30u. Reserveren voor Luistergenoegens on Stage kan wel, maar hoeft niet. En de entree? Die is gratis omdat toehoorders achteraf zelf bepalen wat ze de voorstelling waard vinden: in de hoed bij de uitgang.

Vragen? 
Neem contact op met de VERhaler, Arjen Siebel 06-28247051of info@verhaler.nl
Bijgevoegde beelden zijn vrij te gebruiken, ander beeldmateriaal is ook beschikbaar.

De VERhaler is te volgen op www.facebook.com/deverhaler of www.verhaler.nl en via het blog deverhaler.wordpress.com

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

11-12-2018 09:33