Editie 2 van het Culifeest komt er aan!

Van donderdag 31 augustus t/m zondag 3 september 2017 wordt het weer vier dagen genieten in Gouda. Dan is Gouda Culifeest weer een feit. De locatie is wederom op het GOUDasfalt terrein, gelegen aan de Hollandse Ijssel, uitkijkend op de Goudse binnenstad en het polderlandschap van de Krimpenerwaard.

Het festival van 2017 zal nog unieker worden, ruimer opgezet dan de vorige editie. Meerdere restaurants die hun eigen signature willen laten proeven/beleven,de muziek en entertainment. Daarnaast krijgt het festival wederom een wijn en bierplein, een espressobar,kaasspecialiteiten, chocoladeatelier,patissier,seafood,sigarenlounge.

PROGRAMMA :
Elke culifeestdag is een andere beleving. De restaurants het specialiteitenplein, zijn deze dagen het kloppende hart van Gouda Culifeest 2de editie 2017.

Advertisements

Donderdag 31 augustus trappen we af met de Business Night. Een besloten maar informele avond voor alle ondernemers uit Midden-Holland. Vrijdag 1 september Jazz Friday zolas Jazz moet zijn. Zaterdag 2 september food- wine- beer- music. Zondag 3 september Lazy Sunday.