Duck Race in de grachten van Gouda

Gouda – Op zaterdag 17 juni organiseert JCI Gouda voor de eerste keer een Duckrace in de Goudse gracht. Om 11.00 uur zullen een paar duizend eendjes op een ludieke manier allemaal tegelijk te water worden gelaten.

De eendjes zullen dobberend een parcours van 30 meter afleggen en moeten zo snel mogelijk de finish halen, waarbij ze een beetje geholpen zullen worden door onze Goudse vrijwillige jeugdbrandweer. Met deze Duckrace zamelt JCI Gouda geld in voor LINDA.foundation, een stichting die zich inzet tegen armoede onder Nederlands gezinnen. Het bedrag dat JCI Gouda doneert aan LINDA. foundation komt terecht bij gezinnen uit Gouda en omgeving. Meedoen betekent ook dat je mooie prijzen kunt winnen, o.a een waarde cheque van RIVERDALE en Hoogeveen Fietsbeleving, workshop siroopwafels maken bij banketbakkerij Van den Berg, elektrische tandenborst van Tandartspraktijk Van der Heide en nog veel meer.

Meedoen?
Adopteer dan een eendje ter waarde van 5 euro. Dit kan bij Primera Gouda, Banketbakkerij van den Berg, Tandarts praktijk Van der Heide of via www.jcigouda.nl. En kom op 17 juni kijken of jouw eendje als eerste over de finish komt!

Advertisements