Drie titels Akabbouz op West-Nederlands kampioenschap Taekwondo

Taekwondovereniging Akabbouz uit Gouda heeft zaterdag 25 maart drie titels veroverd bij het West-Nederlands kampioenschap Taekwondo in Roelofarendsveen. Lars van Eijkelenburg (11), Nejma Akabbouz (11) en Imrane Baldane (8) uit Gouda pakten eerste plaatsen op het onderdeel “Olympic Sparring” (vrije gevecht).

In de voorrondes versloegen zij al hun tegenstanders met duidelijke scores en daarmee gingen de Goudse sporters in hun poule overtuigend door naar de finale. Daarin wisten zij opnieuw indruk te maken en met groot machtsvertoon werd de West-Nederlandse titel binnengehaald. De Goudse talenten vochten een foutloos toernooi.

Naast de drie titels wisten nog vijf sporters van Akabbouz een podiumplaats te bemachtigen.
Saida el Baih (10) en Mohamed Baldane (14) wiste in hun klasse ook tevens tot de finale door te dringen. Zij hebben gestreden voor wat zij waard waren maar dat was net niet voldoende. De finale ging weliswaar nipt verloren maar zij mogen zeer tevreden zijn met een 2e plaats.

Cas Dirksen (14), Senna Furrer (14) en Sohaib Sadiqui (12) weerden zich kranig in hun sterk bezette poules. Zij vochten de longen uit hun lijf en moesten bij de einduitslag genoegen nemen met een 3e plaats.