Doneer voor een vervangende atletiekbaan

De atletiekbaan van Atletiekvereniging Gouda (AV Gouda) is hard aan vervanging toe. Om geld in te zamelen voor een nieuwe baan, gaan de broers Frank & Nico van Leeuwen op een Tandem het land door.

De atletiekbaan heeft zijn beste jaren gehad en zal binnenkort definitief worden afgekeurd. Een nieuwe baan kost een flinke duit en de leden en vrijwilligers van AV Gouda hebben zich voorgenomen om het benodigde budget bij elkaar te sparen.

Zo ook de potige broers Frank (33) en Nico (34) van Leeuwen. Samen gaan zij in het weekend van 16 augustus het land doorkruisen op een tandemfiets. De afstand die zij zullen afleggen wordt bepaald door de hoogte van het sponsorbedrag.

De startafstand is 100 kilometer en voor elke €5,- fietsen zij een extra kilometer. Dus hoe meer er wordt gesponsord, hoe verder de broers moeten fietsen. De stand op 17 juli was 260 km. Als u de Goudse atletiekvereniging een warm hart toedraagt, of de twee broers gewoon een zware dobber wilt bezorgen, kunt ook u uw steentje bijdragen.

Kijk op www.facebook.com/fietsenvooravg. Daar vindt u een link naar de website waar u geld kunt doneren.