Do. 7-6: Kijkje achter de schermen bij Pourbus

Gouda – Tijdens de tentoonstelling ‘Pieter Pourbus, meester-schilder uit Gouda’ presenteert Museum Gouda een lezingenprogramma over de kunstenaar en zijn werk. De lezingen starten om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u de tentoonstelling bezoeken tijdens de exclusieve avondopenstelling. Directeur van Museum Gouda, Marc de Beyer sluit de lezingenreeks af met een bijzonder kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van deze tentoonstelling.

In deze lezing, die op donderdagavond 7 juni is, Met een indrukwekkende hoeveelheid (internationale) bruiklenen, een samenwerking met het Groeningemuseum in Brugge en verschillende voorbereidende onderzoeken naar het werk en leven van de meester-schilder is daar genoeg over te vertellen. Over bijzondere ontmoetingen en overwonnen obstakels.

De kosten voor een lezing bedragen 15 euro. Als Museumvriend of met Museumkaart betaalt u 10 euro. Wilt u verzekerd zijn van een kaart: reserveer dan via aanmelden@museumgouda.nl. Op de avond zelf zijn ook kaarten te koop bij de kassa aan de Oosthaven 9. De bedragen zijn inclusief een bezoek aan de tentoonstelling op de avond van de lezing.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

07-06-2018 12:35

Advertisements