Do. 6-7: Repair Café in Haastrecht

Haastrecht – Donderdag 6 juli is er weer een Repair Café in Haastrecht. Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken.

Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht, organiseert elke eerste donderdag van de maand een Repair Café. In augustus is er in verband met de zomervakantie geen Repair Café. Wat doe je met een broodrooster dat het niet meer doet? Met een fiets waarvan het licht kapot is? Met mobieltjes, elektronica, laptops die niet doen wat u graag wil? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien hoeft niet meer. Maandelijks zitten de vrijwilligers van Repair Café Haastrecht klaar om samen te repareren. Door repareren te promoten wil Repair Café Haastrecht een bijdrage leveren aan het verkleinen van de afvalberg.
Repair Café Haastrecht heeft onlangs een speciale messenslijper aangeschaft dus ook voor het slijpen van uw messen bent u donderdag 6 juli van harte welkom.