Do. 6-12: Helpen met beta-huiswerk. #Hoe dan?

Herken je dit? Pubers en huiswerk: daar wordt het, meestal, niet gezelliger van thuis. Je breekt als ouder je hoofd tussen enerzijds niet te veel willen controleren en anderzijds het volledig loslaten. Want ja: zitten blijven is ook geen optie. Wat kan jij als ouder (met wellicht ook wat weinig tijd) betekenen voor je kind?

Op deze avond reikt Han Verhulst een aantal tools aan ouders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van (beta)-huiswerk. Han Verhulst is een gepassioneerde leraar beta-vakken (wis- natuur- en scheikunde), die zijn sporen in het onderwijs verdient en verdiend heeft.

Onderwerpen die op deze avond aan de orde zullen komen zijn onder meer braingym, planning, het doorbreken van de negatieve spiraal, het focussen op wat wél goed gaat, pro-actieve houding, motivatie. Han ondersteunt, wereldwijd via het web, leerlingen, studenten en geïnteresseerden op het gebied van de bèta-vakken.

Advertisements

We verwelkomen je graag op het VHN-kantoor (graag aanmelden via meneernask@vhn-office.nl). Onder de Boompjes 5 in Gouda. De avond vindt plaats van 19.45 tot 21.30 uur. Voor meer informatie bel je met Marina de Horn, tel. 06-81 71 66 04.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

06-12-2018 09:00