Do. 5-10: Themabijeenkomst ‘Kwaliteit van leven met migraine’

Gouda – Van kinds af aan heeft Mariëtte Baarda migraine. In haar boek ‘Kinderen waaien om’ beschrijft ze hoe dit haar leven en carrière heeft bepaald. Vragen die ons allen bezighouden, beschrijft zij tot in de puntjes. Is het mogelijk een bestaan op te bouwen met een aandoening die je regelmatig veroordeelt tot een verblijf in een verduisterde slaapkamer? In haar boek neemt ze je mee op een avontuurlijke tocht langs bizarre genezers en therapieën. Ze komt erachter dat een confrontatie met je ziekte ook altijd een confrontatie met jezelf is.

We besteden tijdens deze avond graag aandacht aan de kwaliteit van leven met een chronische aandoening in samenwerking met Mariëtte Baarda, schrijfster van het succesvolle boek ‘Kinderen waaien om’.
Mariëtte geeft een goede inkijk in het leven van een chronisch patiënt. Niet alleen voor diegenen die migraine hebben, maar voor bijna alle chronisch zieken. Deze mensen kampen met het onbegrip van de buitenwereld, en bijna allemaal hebben ze het moeilijk om een goede balans te vinden tussen familie, sociaal leven en werk. Maar wat voornamelijk overeenkomt is het gevecht dat de meeste chronisch zieken moeten leveren om elke dag weer met hun gebreken te moeten overleven.

Na het ervaringsverhaal van Mariëtte Baarda is er nog voldoende ruimte deze avond om met anderen ervaringen uit te wisselen en is er gelegenheid tot overleg met de vrijwilligers van Hoofdpijnnet die ondersteuning kunnen bieden.

Graag nodigen we jou, je partner, een vriend(in) of andere geïnteresseerde van harte uit om deze avond bij te wonen.

Programma
19.15 – 19.30 uur: ontvangst met koffie en thee
19.30 – 19.50 uur: opening van de avond door vrijwilligerscoördinator Hoofdpijnnet
19.50 – 20.30 uur: ervaringsverhaal Mariëtte Baarda
20.30 – 21.45 uur: gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen

Locatie
De avond wordt gehouden bij zalencentrum De Veste, Ridder van Catsweg 300 te Gouda
voor meer informatie over de route naar het zalencentrum kijk op http://www.devestegouda.nl/contact/route/routebeschrijving/

Aanmelden
Meld je aan voor deze geweldige avond via esther@hoofdpijnnet.nl ovv ‘bijeenkomst 5 oktober 2017’. Graag horen we met hoeveel personen je wilt komen.
Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.