Do.31-03: Concordia Filmavond: Still Alice

Donderdag 31 maart is het weer Concordia Filmavond in Haastrecht. Deze keer draait de dramafilm ‘Still Alice’ op het grote scherm.
Alice Howland is een 50-jarige docent taalkunde aan de Harvard-universiteit. Op het toppunt van haar carrière krijgt ze te maken met het verval van haar geheugen. Ze wordt gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer en moet als sterke onafhankelijke vrouw zien om te gaan met de gevolgen van deze diagnose die haar leven drastisch zal veranderen. Met hoofdrollen voor Julianne Moore, Alec Baldwin en Kristen Stewart. Moore won voor haar rol als de dementerende Alice Howland onder meer de Oscar, Golden Globe en BAFTA Award voor beste hoofdrolspeelster.
Still Alice begint donderdag 31 maart om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 7,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).