Do. 30-01: Filmavond ‘A Star is Born’ in Theater Concordia

Donderdag 30 januari is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘A star is Born’ met Lady Gaga en Bradley Cooper.

Jackson Maine (Bradley Cooper) is een in verval geraakte countryster. Hij ontdekt de met een Oscar bekroonde talentvolle Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Lady Gaga speelt hier haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm. Daarnaast schreef zij een aantal nieuwe nummers voor deze muzikale film. Ze is eerder bekroond met een Oscar voor haar nummer ‘Til It Happens To You’ uit The Hunting Ground.

Concordia Filmavond begint donderdag 30 januari om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 8,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

 

30-01-2020 09:00