Do.29-10: Gouweplein Lampionnenoptocht

Op donderdag 29 oktober organiseert Winkelcentrum Gouweplein tussen 18.00 – 20.00 uur de Gouweplein Lampionnenoptocht in het kader van de wintertijd.

In de twee weken voorafgaand aan de lampionnenoptocht kunnen kinderen kleurplaten ophalen in de winkels in Winkelcentrum Gouweplein. Door deze kleurplaat te knippen en te plakken kunnen kinderen zelf een lampion maken. Tevens kunnen kinderen de dag voor de lampionnenoptocht, woensdag 28 oktober, naar de woensdagmiddagactiviteit komen. Tussen 13.00 – 17.00 uur worden er op Binnendoor 67, in Winkelcentrum Gouweplein onder begeleiding lampions gemaakt.

Op donderdag 29 oktober worden alle kinderen tussen 18.00 – 18.30 uur ontvangen op het Gouweplein, in Winkelcentrum Gouweplein. Om 18.30 uur gaat de lampionnenoptocht van start. Rekening houdende met de jongste kinderen, wordt er maar een klein rondje gelopen. Start vanaf het Gouweplein, langs Binnendoor, Tussenzicht, Promenade en dan richting Marktstraat, vervolgens Spoorpad richting Sniepweg, langs de Vijverlaan en de Puttelaan, daarna Stationsplein, Stationsstraat, J.D. Kade en Houtstraat en terug naar het Gouweplein.

Advertisements

Naast de optocht zal Maskerade op het Gouweplein tussen 18.00 – 20.00 uur verhalen vertellen en liederen ter gehore brengen in het kader van de wintertijd. En natuurlijk is het koopavond, dus de winkels zijn tot 21.00 uur open. Alle ingrediënten voor een gezellige avond.