Do.29-01: Bruispunt

Bruispunt reist in 2015 langs verschillende locaties. Op donderdag 29 januari ben je welkom in Gouda Studio’s (Oosthaven 12)! Kom langs om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.
Judith en Willem presenteerden hun plan voor Gouda Studio’s 4 jaar geleden bij Bruispunt. En nu runnen ze een bruisend muziekcentrum. Zo kan het gaan als je je droom serieus neemt!
Voorafgaand aan Bruispunt rond 18.00 uur is er een eetcafé. Als je mee wilt eten, geef dit dan uiterlijk woensdag door via info@goudastudios.nl. Een maaltijd kost € 9,50 p.p. en vegetarisch eten is mogelijk.

Aanstaande donderdag is er weer een gevarieerd programma, dat aan elkaar gepraat wordt door Chris Bellekom. Bart en/of Cornelis treedt op als Troubadichter. Dorien Ketel verzorgt een Complimentenles in aanloop naar een Complimentenfeest. Hester van Zuthem is bedenker van Stadsdorp Stories en vertelt over haar project om verhalen uit de buurt zichtbaar te maken. Robbert Verspaandonk nodigt iedereen uit om mee te doen aan het bankjescollectief. Jurensli Willems geeft ons een nieuwe kijk op discriminatie en uitsluiting. Hans Rood presenteert een plan om zelf energie op te wekken.
Vaste onderdelen zijn #durftevragen en #Plakzuil. Na Bruispunt ben je weer helemaal bijgepraat en up-to-date over alle mooie Goudse initiatieven.
Bruispunt start om 20.00 uur en de inloop is vanaf vanaf 19.30 uur. Het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. Daarna blijft de bar open. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening.