Do. 28-12: Vrolijk Verrassende Kerstshow in Swanla

Zevenhuizen – In de kerstvakantie komt Theater van Santen met een interactieve Vrolijk Verrassende Kerstshow naar theater Swanla in Zevenhuizen. De musical gaat over Prinses Anna, zij doet niets liever dan zingen, zij zingt alle liedjes die ze mooi vindt: van Dikkertje Dap tot Morgen uit de musical Annie en van Laat het los uit Frozen tot Hoofd, schouders, knie en teen.

Toen zij zes jaar was, is haar vader de Koning op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Boze tongen beweren dat haar stiefmoeder hier meer van weet. Door te zingen, vergeet Anna even dat haar leven zo veranderd is. Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe. Ze draagt de mooiste jurken, maar geeft de prinses alleen reststukjes stof, waar ze dan zelf haar kleding van moet naaien. Kinderen uit het dorp noemen haar dan ook de Lapjesprinses.

Op een dag komt er een koopman langs met mooie stoffen. “Doe de restanten maar”, zegt de stiefmoeder, “dat is goed genoeg voor dat wicht!” Prinses Anna begint aan haar kerstjurk, want alleen daarmee mag ze naar De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Net op tijd is de jurk klaar. Hij is heel mooi geworden. Nu kan ze eindelijk aan iedereen haar favoriete liedjes laten horen.

Advertisements

Op het feest komt ze een quizmaster, een kunstenaar, een muzikant en heel veel andere kinderen tegen. Prinses Anna mag de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken… Uiteraard zullen de kinderen (uit de zaal) haar daarbij gaan helpen. Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen.

Idee & organisatie: Nicoline van Doorn John van Santen. Donderdag 28 december in theater Swanla, aanvang 14.30 uur. Kaarten à 10 euro zijn te verkrijgen via www.theaterswanla.nl.