Do. 27-08: DeBroekriem ondersteunt jongeren bij het vinden van werk

Topspreker Mimoun Oasissa komt naar Gouda!

Starters en andere werkzoekenden kunnen op donderdag 27 augustus in Het Kantoor van Nu in Gouda deelnemen aan de training ‘Presentatietechniek’. Net-afgestudeerden en anderen uit de regio die op zoek zijn naar een baan kunnen zich nu aanmelden voor deze gratis training.

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, ontmoeten collega-baanzoekers en verbeteren hun sollicitatieskills.

Advertisements

Training “Presentatietechniek” door acteur Mimoun Oaissa
Acteur en gedragsspecialist Mimoun Oaissa gaat tijdens deze workshop deelnemers helpen meer uit zichzelf te halen. Mimoun is opgegroeid naast een bibliotheek en heeft het gymnasium doorlopen. Van jongs af aan heeft hij een grote liefde gehad voor het verzamelen en delen van kennis. Vanuit eigen ervaringen als acteur, trainer en ondernemer combineert hij op zeer onderhoudende wijze de nieuwste en beste inzichten. Deze wilt Mimoun graag delen met werkzoekenden in Gouda. Mimoun kennen we oa van Shouf Shouf Habibi en De Marathon. Momenteel is hij te zien in de VARA-serie Overspel in de rol van de officier van justitie.

Nu aanmelden
Met veel humor, nieuwe inzichten en vol energie loop jij de deur weer uit na deze workshop. Kom en laat je inspireren! Reserveer alvast een plek en meld je aan voor de gratis training op www.debroekriem.nl!